Are you ready for the next challenge? Gear up and explore Pokemon Infinity Online
PI logo
Try the new on-the-go game that is based on the wonderful world of MonsterRanch!

Click here to visit it

max-1-womens-c-64_66/]Nike Air Max

Having trouble getting started?

max-1-womens-c-64_66/]Nike Air Max

Postby caicai2017 » Fri Jun 29, 2018 6:07 am

Je weet wat je wilt van je hardloopschoenen: lichtgewicht, demping, ondersteuning en een comfortabele pasvorm. Natuurlijk, het belangrijkste deel van elke schoen is je ervaring over de honderden kilometers die je ze op gaat nemen. Om je te helpen je volgende geweldige paar te vinden, en om een ??idee te krijgen van hoe updates aan je favoriete weg of trailschoen de manier waarop het past of hoe het presteert kan veranderen, bekijken we jaarlijks honderden heren- en damesschoenen. De onderstaande zijn alle selecties van onze Nike Air Pegasus 83 Donne Editor's Choice uit onze nieuwste schoenenhandleidingen.

We kozen voor de volgende topmodellen op basis van uitgebreide Nike Air Max 90 Womens Black feedback van hardlopers en testresultaten van het RW Shoe Lab. Elke schoen werd beoordeeld op de algehele prestaties, evenals Nike Air Max 90 Mens Blue drie belangrijke categorie?n die u moeten helpen het beste model voor u te vinden. Sommige hardlopers geven veel om gewicht, en onderzoek toont aan dat u meer a?robe energie gebruikt met zwaardere schoenen. Lichtere schoenen hebben meestal minder demping, waardoor ze sneller aanvoelen. Als je echter lange afstanden aflegt, is de extra demping van een zwaardere schoen misschien een betere optie. De daling van een schoen is het verschil tussen de hiel en de voorvoetmetingen, of hoeveel je tenen onder je hiel zakken. Het is belangrijk omdat een hogere val kan leiden tot meer hielopvallen. Veel Nike Air Max 1 Womens schoenen hebben een val tussen 8 en 12 millimeter, maar sommige schoenen hebben minder dan 6 mm. Een paar op basis van Nike Air Max 1 Dámské minimalistische ontwerpen hebben geen druppel. Demping biedt impactabsorptie. Om het te testen, voert ons Schoenlab metingen Nike Air Max 90 Donne Rosa uit in de hiel en de voorvoet en vervolgens worden de scores gemiddeld om u een idee te geven van de algehele ervaring. De Nike Air Zoom Pegasus 34 Donne bufferscores worden gegeven op een schaal van 1 tot 100, waarbij één de minst gedempte is.

Naast die belangrijke statistieken, kijken we ook naar de stabiliteitskenmerken, flexibiliteit en energieretour van de schoen om je te helpen er een te vinden waar je dol op bent. Als u de gegevens wilt bekijken, klikt u op de herhalings- of damesrecensie op een van de onderstaande schoenen.Salomon's S / Lab-lijn is de crème de la crème-schoenen van het merk, met premium materialen en afgestemd Nike Air Presto Donne op concurrerende hardlopers en een professionele stal. Ontworpen voor ultralopers, de schoen heeft een interne Nike Air Max 270 Donne mouw die de voet in een knusse cocon wikkelt, waardoor je stevig op zijn plaats blijft terwijl je de schoen laat reageren Nike Roshe Run Dámské als je voeten urenlang zwellen op het pad. De bijgewerkte Ultra heeft ook een set losse vleugels aan de bovenkant, die nog Nike Free Run 3.0 Damen meer aanpassingsvermogen bieden ten opzichte van de voetboog en de
caicai2017
Trainers
 
Posts: 35
Joined: Fri Sep 29, 2017 7:00 am
Forum Pokedex:   0 Seen

Return to Gameplay Questions and Queries

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests