Are you ready for the next challenge? Gear up and explore Pokemon Infinity Online
PI logo
Try the new on-the-go game that is based on the wonderful world of MonsterRanch!

Click here to visit it

am-gemeenschap versmalt.

Having trouble getting started?

am-gemeenschap versmalt.

Postby caicai2017 » Fri Jul 20, 2018 5:33 am

Adidas beschikt over de juiste digitale bewegingen, volgens de laatste studie van marktonderzoeksbureau Gartner L2.
Het atletische merk - dat na de heropleving in de regio in 2015 een enorme groei doormaakte in Noord-Amerika - onttroonde Nike om dit jaar de Activewear US Digital IQ Index als het enige "geniale" merk te overtreffen.
"Adidas is een Adidas Superstar Womens voorbeeld van het potentieel om groei te realiseren via directe verkoop aan consumenten, zowel online als Nike Air Max 90 Dames Zwart offline", aldus de onderzoekers.
De studie, die de digitale competentie van 74 "activewear" bedrijven in de VS kwantificeerde, probeerde de digitale sterke en zwakke punten van merken zoals Nike, Under Armour, Timberland, New Balance en Adidas te diagnosticeren. De onderzoekers Nike Air Max 90 Femme hielden rekening met factoren zoals de effectiviteit van de e-mailmarketing van een label (open rate, foto's, video-inhoud), website-klantenservice en hulpmiddelen voor productaanpassing, betrokkenheid van sociale media en advertentievertoningen op mobiele apparaten.
Op basis van die factoren werden bedrijven gerangschikt als geniaal, begaafd, gemiddeld, uitgedaagd en zwak.
Uiteindelijk belandde Adidas op de eerste plaats en was het enige merk dat de "geniale" www.clairerooney.co.uk status behaalde - een prestatie die Nike in het voorgaande jaar had volbracht.
Ondanks dat Adidas ZX 750 Womens Nike de meest verhandelde site was, leed Nike aan 'achterblijvende investeringen' die ertoe bijdroegen dat het van 'geniaal' naar 'begaafd' zakte, merkte de onderzoeker op en merkte op dat categoriepagina's op de website van het merk niet over handige functies zoals snelle weergave Nike Air VaporMax Womens beschikten.
Niettemin waren er verschillende positieven voor de atletische kolos. L2 zei dat de sociale media-pagina's van Nike genoten van "buitensporige betrokkenheid op verschillende platforms" en dat de Instagram de 3-op-1-dimensie van de op één na grootste Instagram-gemeenschap versmalt.
Ondertussen beschikt de website van Adidas over 'content-rijke' prerelease- en productlanceringspagina's met video en door gebruikers gegenereerde inhoud en ondersteunt het Nike Air VaporMax Femme live inventaris op productpagina's en cross-selling bij het afrekenen, volgens het rapport.
Under Armour uit Baltimore hield de nummer 3-plek op de lijst en scoorde ook als "begaafd" - de onderzoekers zagen "substantieel toegenomen" investeringen in videoweergaveadvertenties bij hun digitale marketing evenals robuuste zoek- en navigatiehulpmiddelen op haar e -commerce site.
L.L. Bean en Nike Air Vapormax Damen REI ronden de top vijf af en belanden respectievelijk op nr. 4 en nr. 5.
Timberland, Asics Gel lyte 3 Femme Patagoni?, The North Face, New Balance en Vans voltooiden de top 10 (vermelde merken in volgorde van rangorde) - ze ontvingen allemaal de "begaafde" benaming.
Het charitatieve schoenenmerk Toms en het bootlabel Sorel behoorden tot de bedrijven die een 'gemiddelde' beoordeling kregen, waarbij de onderzoekers suggereerden dat de website van de laatste was aangemeerd als Nike Air Max 2017 Homme punten voor het niet aanbieden van gratis verzending. (Saucony, Teva en Wolverine kregen ook een "gemiddelde" score.)
caicai2017
Trainers
 
Posts: 35
Joined: Fri Sep 29, 2017 7:00 am
Forum Pokedex:   0 Seen

Return to Gameplay Questions and Queries

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron